Jämför pris på testamente - Skriv ditt testamente online!

Jämför pris på testamente

För att hjälpa dig avgöra vem du vill anlita för att skriva ditt testamente har vi sammanställt information från de tre största aktörerna på marknaden. Testamente.se (oss), Lexly.se och och Familjensjurist.se. Vi rekommenderar både Lexly.se och Familjensjurist.se. Detta är enbart en jämförelse av priser.

Vi har inte tagit med mindre aktörer, eftersom det är omöjligt för oss att veta om de håller en hög kvalité eller inte. Vi har heller inte tagit med Advokatbyråer trots att de är kontrollerade av Advokatsamfundet och oftast håller en hög kvalité. Deras priser är oftast mycket högre och därför någon de flesta vänder sig till för mer komplicerade ärenden, exempelvis arvstvister. Inte för testamente. Det återspeglas i det faktum att ingen advokatbyrå i Sverige har en noterbar marknadsandel för testamenten.

Jämförelse

Sammanställningen ovan visar priserna för när du vill att en jurist ska skriva ditt testamente manuellt. Både Lexly.se och Familjensjurist.se har elektroniska tjänster där ni fyller i er information och får ert testamente skapat automatiskt. Deras jurister läser inte igenom testamentet och det finns därför en viss risk för fel. Men tjänsterna är billigare.